in the kitchen/ peachy yoghurt taart.

dsc0830zv.jpg
Het is weer tijd voor wat lekkers!
Ik kocht vorige week een bakmix voor perziktaart. En ja, ik weet het... niet from scratch maar we houden het bij een pakje en wat losse ingredienten.
Oma zou smiddags op bezoek komen en dat is reden om iets lekkers te maken.
Ik dook de keuken in en maakte een heerlijke, frisse en zoete yoghurt perzik taart.
En dit is een taart zonder oven! How easy.
Kijken jullie mee naar het recept?

dsc0781gb.jpg
needfull voor een perziktaart. *oeps ik weet de hoeveelheden niet meer :$ *
-Perziktaart Albona mix.
-Melk
-Yoghurt
-60 gram boter
-Halve perzikken
-Slagroom
-Maatbeker
-Keukengerei, mixer, lepel, koelkast enz.
-taartvorm

dsc0785cx.jpg

dsc0791e.jpg

dsc0794e.jpg

dsc0797y.jpg

dsc0805rl.jpg

dsc0808mg.jpg

dsc0814nt.jpg

dsc0815un.jpg

dsc0817l.jpg
What's next?
Goeeed, we hebben de bakmix, van de Aldi voor een heerlijke perzikkentaart! Let's start.
Als eerste zorg je ervoor dat je een taartvorm hebt. In de verpakking zit ook nog een extra taartvorm, mits je er geen hebt.
Vouw deze goed in elkaar zodat die goed stevig is voor je taart.
Je begint met de bodem. Smelt 60 gram boter langzaam op een vuurtje. Als het gesmolten is voeg je de bodem mix erbij en roer je dit tot een deeg. Een koek bodem.
Als de bodem goed gemixt is breng je deze in je taartvorm en bekleed je de bodem met de mix. Zorg ervoor dat alles mooi en goed verdeeld is.
De volgende stap is de vulling maken.
Klop eerst de slagroom stijf. Voeg hier de mixpoeder, yoghurt en melk aan toe en meng dit tot een mooi mengsel.
Onder tussen snijd je de perzikken. Een paar in mooie helften, de rest in kleine blokjes. Deze gaan door je beslag heen.
Als je de perzikken door het beslag hebt gedaan kan je hem overgieten in de taartbodem. Verdeel alles goed en maak je taart af door de helftjes perzikken over het mengsel te leggen.
Ready!
Nu moet die alleen nog even goed opstijven in de koelkast. Ik heb hem er een nacht in laten staan.

dsc0824m.jpg

dsc0819f.jpg
De volgende ochtend als je hem uit de koelkast haalt ziet je taart er zo uit.
Het mengsel moet een beetje stijf zijn en aanvoelen als een pudding.
Niet te slap maar gewoon goed.
En that's it!
Een taart maken zonder oven, doen we gewoon! En deze taart is heerlijk fris en zomers door de lekkere yoghurt en de perzikjes. Yummeh!

dsc0832f.jpg
Dan hoef je nog maar een ding te doen en te hopen.
Hopen dat de zon schijnt, je taart aansnijden en lekker opeten!
Smullen!
De combinatie van yoghurt, slagroom en de perzikken is ontzettend lekker. Fris, zoet en helemaal yum.
Me likes!
Je kunt deze bakmix kopen bij de Aldi voor ongeveer €1,50
Maak jij wel eens een taart met zo'n mix?
Liefs!xxx:D



17 reacties:

  1. Lekker! Ziet er heel goed uit! Makkelijk zonder de oven te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. yammie yammie <3 ik hou van zulke taarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze zo lekker... Maak ze wel eens maar ik woon alleen en eet dan meestal veel te veel... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmm, lijkt me heerlijk! Ik wil ook haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hou van perziken! <3 Het ziet er zo onwijs lekker uit, zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er lekker uit! Vast lekker fris voor in de zomer! En voor dat prijsje..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt heel erg zonde dat je ALTIJD een mix gebruikt.. Zelggemaakte brownies bijvoorbeeld zijn 1000 keer lekkerder dan uit een dokter oetker pakkje. En dan kan je ten minste trots zijn op wat je gemaakt hebt

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nom nom dat ziet er super lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor de reactie♥